Anderhalve week Australië

Even een stocktake, ik ben nu anderhalve week in Australië en heb het gevoel alsof ik hier al minstens een maand ben. Het is ook niet niets. In deze anderhalve week ben ik op 4 verschillende vluchten geweest, die samen goed zijn voor zo’n 23 vlieguren. Ik ben in 4 verschillende tijdzones geweest. In Australië zelf ben ik in Perth, Sydney, Proserpine, Bowen, MacKay en Airlie Beach geweest. Ik heb in 5 verschillende bedden gelegen. De temperatuursovergang was ongeveer 23 graden. Het is geen wonder dat ik me nu dus zo moe voel.

Ik zit op mijn veranda en mijn Nederlandse rush rush haast haast gevoel zegt dat ik iets moet gaan doen maar ik ben moe. Ik zit middenin een drukke backpackersplaats met veel surfdudes en superskinny bruinverbrande, blootgebilde chickies maar deze middleaged woman moet gas terug nemen.

Voor vanmiddag heb ik een rustige ( ja ja, ik wordt echt oud) turtle excursie geboekt. Rustig varen voor maar een uurtje naar Turtle Bay. Geen Hot Fury dit keer, geen urenlange snorkelexcursie, gewoon even chill.

En toch knaagt mijn Nederlandse mentaliteit aan me van, MOET ik niet nog meer doen, meer zien, meer genieten, straks zit ik weer in Nederland en heb ik spijt…

Gisteravond voor het eerst sinds lange tijd weer yoga gedaan. Oef, dat voel ik nog! Ik moet ( ja daar is die moeten weer) echt fitter worden….

Even ter afsluiting nog wat foto’s van waar ik nu zit, Airlie Beach

2 gedachtes over “Anderhalve week Australië

Plaats een reactie