Ja! We mogen naar de notaris.

22 April; We hebben er heel lang naar uitgekeken maar dan eindelijk is het dan zover. Het komt niet zo heel geweldig uit vanwege de al geboekte vakantie naar Engeland voor Katja’s bruiloft maar langer wachten wilden we niet. Dus het wordt een beetje een uitdaging om alles geregeld te krijgen. Get huis zag er de laatste dagen uit als een kleding warenhuis met overal stapels kleding. Stapeltje UK, stapeltje Frankrijk. Mooie pakken en kluskleren.

Zondagochtend vroeg togen we dan richting Frankrijk, Stuart heeft meivakantie en Julian blijft achter omdat hij gewoon uni heeft en ook voor de kat zorgt. De reis verloopt uiterst voorspoedig, we nemen de route national door Champagne, en hoewel de reis langer duurt is het heerlijk relaxed. Het is prachtig weer en onderweg stoppen we af en toe in gezellige plaatsjes.

Rond etenstijd kwamen we aan in Moux-en-Morvan waar we de totaal-niet-Engels-sprekende Fransman ontmoette en we gelijk ons net geleerde Frans in praktijk konden brengen. Het huisje voldeed, we wilde eerst weer bij Julie waar we voorheen vaker kwamen maar dat was al vol, helaas. We waren natuurlijk enorm laat met boeken dus er was niet veel meer. En helaas kwamen we erachter dat er geen wifi was. Maar goed.

 

De volgende dag gingen we naar Autun om internet te regelen, hier hadden we iets meer geluk met iemand die een beetje Engels sprak, iets wat wel handig is als je iets technisch wilt bespreken. Een broodje bestellen in het Frans gaat nog maar verder… Na ongeveer een half uur kwam het meisje erachter dat we niet de vorige eigenaar waren. Haha. Hierna nog even door Autun gelopen, heel leuke plaats en daarna naar Maison du Parc.

 

 

 

Plaats een reactie